תלמידי מחזור נ"ג סיימו בהצלחה את לימודיהם בבית הספר

תלמידי המחזור סיימו ברובם את כל מבחני הבגרות והשכבה הצליחה להגיע לאחוז מקבלי תעודות בגרות גבוה מאוד (מעל 80%). גאווה גדולה! ואחרי כל הלימודים וההשקעה, בשעה טובה ביום ראשון האחרון ,חגגנו באולם 'מרכז שלווה' את מסיבת הסיום של מחזור נ"ג היקר והאהוב שלנו! התלמידים העלו את המחזה "שלמה המלך ושלמי הסנדלר", וריגשו, הצחיקו והפתיעו את כולם במשחק מרשים! רוצים אנו להודות ללירון הבמאית המדהימה שלנו שעבדה ימים ולילות והוציאה מהתלמידים את כל הטוב הזה! תודה רבה למנהל בית הספר רפאל אלפסי על זה שאיפשר לנו לעוף ולחלום! תודה רבה לכל העוזרים והעוסקים במלאכה, שהם רבים רבים, בלעדיכם זה לא היה קורה! ולסיום, מחזור נ"ג היקר, מאחלים אנו לכם הרבה הצלחה בדרככם החדשה, נתגעגע אליכם מאוד. עכשיו זהו זמנכם לצאת לחיים האמיתיים! עלו למעלה עלו כי כוח עז יש לכם! אוהבים אתכם!

לצפייה באלבום התמונות מהערב המרגש: